A. Le Coq Brewer’s Collection

A. Le Coq Brewer's Collectioni õllede Kriek, Blond ja IPA telereklaamid ja pikemad veebidokumentaalid

Valmis sai seadmetundlik kampaanialeht, mis kajastas A. Le Coqi õllemeistri Lauri reisilugusid erinevate õllede sünnipaikadesse. Nii käiski Lauri Londonis IPA loo jälgi ajamas, avastas Brüsselis mahlakate Kriek’ide saladusi ja uuris New Yorgis, kuidas sillutati algselt tee American Blonde Ale’ile. Lehel tutvustati neist rännakutest inspireerituna sündinud A. Le Coqi eriõllede sarja. Lisaks sai kampaaniaperioodil mängida harivat mängu ja panna proovile oma õllekultuurialased teadmised. Mängu auhinnaks oli õllekoolitus kuuele.

WWW.BREWERS.EE

 

 

portfolio_brewers_1_uus

portfolio_brewers_2_uus

 

Sarnased projektid

Näita kõiki töid

Metalli 3, 10615 Tallinn, Estonia
+372 610 5800

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Rohkem infot. Sain aru