Telliskivi Stories

Awards
Eesti Disainiauhinnad 2018: Erioskused / Parim reklaamtekst

EST
Minimalistliku disainiga käsitöökohvide ajastul mõjub The Brick nagu tellis aknasse. Just nagu tema sünnikoht Telliskivi Loomelinnak. The Bricki kohvide eriseeria pakendid teevad kummarduse oma sünnikohale ja jutustavad Telliskivist pööraseid lugusid, kus kuulujutud ja legendid põimuvad korralikust kohvist laetud vaimuvälgatustega. Olgu selleks võltstossude salatehas, füüreri ralliauto, Nõukogude kuukulguri varustamine või muu.

ENG
Most of the craft coffee roasteries go for clean and minimal design language. The Brick begs to differ with rough and poster-like design with a heavy focus on texts. It takes its inspiration from its birthplace, bohemian Telliskivi Creative City, that was a rough factory area in Soviet times. Every The Brick package tells a story that has its origins in Telliskivi's past but has been twisted for a modern touch with a little bit of weirdness and absurdity thrown in for a good measure.

 

Sarnased projektid

Näita kõiki töid

Metalli 3, 10615 Tallinn, Estonia
+372 610 5800

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Rohkem infot. Sain aru