Alexander Weizeni serveerimisrituaal

Nisuõlut on Eesti õlletootjad varemgi teha püüdnud. Meie õllesõpru on need püüdlused aga üsna külmaks jätnud. Oli selge, et Alexander Weizeni puhul polnud mõtet tavapäraselt maitsest ja koostisest rääkida. Tuli leida uus nurk.

Selleks osutus spetsiaalne nisuõlle serveerimisrituaal, mida me teleklippide, trükireklaamide ja veebimängu abil inimestele õpetama hakkasime. Ja tundub, et õigesti tegime. Nii hästi nagu Alexander Weizenil, pole ühelgi teisel nisuõllel meie turul veel läinud.

 

AlexanderWeizen_presentation

Alexander_Weizen_print_A4

Sarnased projektid

Näita kõiki töid

Metalli 3, 10615 Tallinn, Estonia
+372 610 5800

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Rohkem infot. Sain aru