A. Le Coq Premium Nippel

A. Le Coq Premium Nippel võib hiilata mitme uuendusega. Esiteks tavapärasest väiksem käepärane pudel, mis sobib ideaalselt keskmise raskusastme õllesõbra saunaõhtuks või telekast jalka vaatamise kaaslaseks. Ja siis loomulikult keeratav kork. Hüvasti, narmendavad lauanurgad ja hambutud naeratused!

Korgi ümber meie kommunikatsioon sõna otseses mõttes keerleski. Piruette tegevad õluuisutajad noppisid kõrgema kategooria stiilipunkte nii teles kui ka interaktiivses veebimängus. Tõestasime veel kord, et nii, nagu Maa keerleb ümber Päikese, nii keerleb ka üks korralik õllekork ümber pudelisuu.

Nippel presentation from Taevas Ogilvy on Vimeo.

 

nippel1

nippel2

Sarnased projektid

Näita kõiki töid

Metalli 3, 10615 Tallinn, Estonia
+372 610 5800

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Rohkem infot. Sain aru