Toyota jõulukaart 2015

Toyota tutvustas 2015. aastal maailmale Toyota Safety Sense ohutuspaketti. See koosneb erinevatest intuitiivsetest tehnoloogiatest, mis teevad tavalisest autost nutika auto. Uue Toyota Avensise lansseerimiskampaania sõnumiks oli näiteks "Auto, mis teab, mis ootab ees".

2015. aasta jõuludeks installeerisime Toyota Safety Sense tehnoloogia aga hoopis teist masti tegelasele ja tegime sellest ka lühikese road movie. Linateos meeldis kliendile nii väga, et ta otsustas seda jõulude puhul jagada ka oma klientide ja koostööpartneritega.

Vaata jõulukaarti Toyota lehelt

toyo___a_xmas_2015_1024

Sarnased projektid

Näita kõiki töid

Metalli 3, 10615 Tallinn, Estonia
+372 610 5800

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Rohkem infot. Sain aru