Sangar Optimist

Ajast, mil lapstööjõud polnud midagi hirmsat.

Pioneerid olid Nõukogude impeeriumi salarelv. Miljonid optimistlikud poisid ja tüdrukud tulid vabatahtlikult, et ehitada riiki üles pärast teist suurt ilmasõda. Nad aitasid vanureid ning võitlesid kirjaoskamatusega. Täiesti tasuta. Loomulikult olid nad saanud ajuloputuse, aga nende ideaalid polnud veel purustatud. Süda oli õiges kohas, Eesti särgitootja Sangari pioneerisärgi all. Vähemalt nii räägib legend.

Optimist särk on mehele, kes armastab oma tööd. Meistrile ja loojale. See on õmmeldud hoole ja  armastusega maailmaklassi Albini denim- või chambray-kangast. Funktsionaalsete taskutega disainitud Optimisti võib kanda kerge jakina teise triiksärgi või T-särgi peal, või lihtsalt mugava igapäeva särgina. Osake ajaloost on tõlgitud ja uueks loodud moodsa maailma jaoks. Et töö saaks alati tehtud.

OPTIMISTSHIRTS.COM

optimist-logo

optimist-karp

IMG_6432

IMG_6402

IMG_6405

Sarnased projektid

Näita kõiki töid

Metalli 3, 10615 Tallinn, Estonia
+372 610 5800

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Rohkem infot. Sain aru