Lexus kingib raamatuid

Vaikus ja võimalus keskenduda muutub üha suuremaks luksuseks. Kohti, mis seda võimaldaksid, pole just liiga palju. Üks sellistest on Lexuse hübriidauto salong, teine aga raamatukogu. Seepärast otsustaski Lexus teha kingituse Eesti, Läti ja Leedu kooliraamatukogudele – iga hübriidi proovisõiduga üks maailma avardav raamatukomplekt kooliraamatukogudele.
Iga proovisõitja sai ise valida kooli, kellele ta kingitust teha soovib. Nimelised pakid anti kooliraamatukogudele üle koos andekate noorte teadlastega. Kokku jagus Baltikumi peale raamatukomplekte 30 000 euro väärtuses.
Kes teab, võib-olla saab just ühest taolisest komplektist inspiratsiooni mõni tulevane Nobeli preemia laureaat.

 

lexus_big

Sarnased projektid

Näita kõiki töid

Metalli 3, 10615 Tallinn, Estonia
+372 610 5800